utorok 1. januára 2013

1. výročnica :)

http://www.graphicsgrotto.com/
Glitter Graphics

Rok 2012 máme viac-menej úspešne za sebou a tak nadišiel čas zúčtovania :D
K dnešnému dňu ste si u mňa mohli prečítať 95 príspevkov, s čím súvisí aj vyše 8000 nakliknutí stránky, 56 odoberateľov a 263 komentárov. K tomuto dodávam len veľké WOU a VĎAKA. Toto je môj prvý blog a zakladala som ho s malilinkou dušičkou. Ešte stále mám trochu problém uveriť, že som sa naozaj odhodlala a že si našiel svoje publikum :)


Myslela som si, že okrem mojej rodiny a pár priateľov sem nikto nezablúdi :D
Keď som sa trošku osmelila, tak som vyhlásila moju prvú giveaway a chvíľku na to aj súťaž.
Vďaka rôznym GA som našla kopec krásnych, užitočných aj zábavných blogov, takže som ich posledné týždne doslova vyhľadávala :D
Ak nerátam príspevok s mojou prvou GA, tak je naobľúbenejším článkom ten s fotkami obložených mís na babkinu oslavu 80tky. Hneď za ním je môj úple prvučičký post Born this way, ktorý sa šíril facebookom mojich kamošov ako požiar a behom pár hodín mal viac než 100 pozretí :D Bola som brutálne šťastná s zároveň sa objavili prvé obavy, či ich nesklamem :) Tretím stále obľúbeným postom je DIY: Išpirácia od Yaener.
Najviac naliknutí mám zo stránky mojomonday.blogspot.com, kde každý pondelok nájdete nový náčrt na pohľadnicu. Je to miesto, kde zdieľate svoju prácu, porovnávate sa s ostanými, čerpáte inšpiráciu, nájdete kopec zaujímavých ľudí a spôsobov tvorenia a v neposlednom rade môžte vyhrať - toto sa mi zatiaľ ešte nepodarilo(myslím že je to skôr mojimi návalmi lenovosti než neschopnosťou :D).
Kankan.sk je hneď za ním a je super, že existuje miesto, kde človek nájde toľko úžasných blogov pokope a ich srdiečka skrátka zbožňujem a klikám na ne pri každom článku iných blogeriek, keď sa mi článok páčil :)
Veľké ďakujem patrí aj miláškovi Lucke, s ktorou sa poznáme celú večnosť a preskákali sme si veľa dobrého aj zlého. Makeupwithkatze.blogspot.sk je tretie najčastejšie miesto, vďaka ktorému ma ľudia našli :) Lucka sa venuje hlavne kozmetike a jej štýl písania si určite obľúbite aj vy. Ak ju náhodou ešte nepoznáte, tak šup-šup na návštevu ;)
Viete, ktorý príspevok je najviac vyhľadávaný cez google? Obložené misy :D Príspevok, ktorý som pridala skôr v rámci rozptýlenia a drobnú inšpiráciu :D
Každopádne sa veľmi teším, že ste ma našli, ste tu a podporujete ma - či už tichým sledovaním/čítaním, milými komentármi, zdieľaním, podnetmi, inšpiráciami alebo aj pozvaniami na vaše blogy. Ďakujem.
http://www.graphicsgrotto.com/
Glitter Graphics

6 komentárov:

  1. Šťastný nový rok, hodně štěstí a hlavně zdraví! :)
    Užívej si! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok :) prajem šťastný nový rok :)

    Pozývam na giveaway, ktorá prebieha tu:

    http://spwfashion.blogspot.sk/2013/01/unusual-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Soni, prosím ťa, ako presne funguje Kankan? Registrujem zatiaľ len názov,ale neviem o čo presne sa jedná. Zaregistrovala som sa, tak som zvedavá čo sa bude diať ďalej :D Mimochodom v profile tam je možnosť posielať vzorky a darčeky, máš to zaškrtnuté? Je to fajn byť na kankan?

    PS: Prepáč, že sa tak hlúpo pýtam, ale v týchto rôznych zoznamoch blogov a tak som vážne amatér :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj Zuzi, ja tam chodim hlavne kvoli inym blogom - je to ako velky magazin :D ked si tam registrovana, tak zvysujes sancu ze ta niekto najde ;) ked si pridas na blog ich aplikaciu, tak mas pod kazdym prispevkom srdiecko, ktore funguje ako like :) vzorky som neriesila, ale viem ze je tam aj bazar a tiez forum... snad som trosku pomohla :) pekny vecer prajem......

    OdpovedaťOdstrániť