nedeľa 14. apríla 2013

DIY/Inšpirácie: Moja svadba

Posledný mesiac pred svadbou bol dosť divoký - hlavne ten posledný týždeň na antibiotikách, tak sa snažím teraz všetko dobehnúť a doplniť sem aspoň tie veci, na ktoré nechcem zabudnúť :)
Kyticu a pierko som si nakoniec nestihla vyrobiť sama, tak som objednala zo Sashe:

Nemala 3 kilá, nemusela som sa stresovať, či mi náhodou nezvädne a mám teraz nový spomienkový lapač prachu :D
Na Sashe som tiež objednávala razítko, ktoré sme použili na pozvánky, visačky na fľaše aj menovky.




Menovky som ručne merala, strihala, skladala a písala hostí. Niektorí si našli na menovke prezývku, niektorí funkciu (napr. nevestina babka) a niektorým som si netrúfla siahnuť na oficiálne meno :D
S mojou novou lepiacou pištoľou (praktické darčeky pod stromčekom sú the best!°o°) som nalepila zlaté stužky a drahý sa podujal pečiatkovať ich. Výsledok:

Narýchlo som ešte robila Svadobné menu, aby hostia neboli rozpŕchnutí, keď sa bude podávať jedlo a potom sa pohoršovať, že je studené :)
Použila som tvrdý papier, zlatú stužku ako na menovkách a to biele je pierko, aké mal každý svadobčan. Kúpila som tu, keďže som sa najskôr dlho nevedela rozhodnúť a potom som nestíhala vyrobiť vo vlastnej dielni :)


Nechty som si robila tiež sama, ale nemôžem nájsť nikde foto :)
Make-up mi robila Lucka a veru, nemala to ľahké. To však už viete :)
Čo asi neviete je, že jedným z bodov programu bola svadobná tombola. Nie, svadobčania si nemuseli kupovať žiadne lístky :)
Žrebovali sme z nastrihaného zoznamu hostí ;)
Ceny boli napr. kompaktný sprchový kút (orosovač na kvety), romantická večera pre dvoch (sáčková polievka + sviečky), zájazd pre 2 osoby (lístky na MHD), perličkový kúpeľ (fazuľa+šošovica na polievku), dúha (skittles), nočný strážca (valček na cesto/neskorý príchod manžela), krídla (red bull) a veľa ďalších. Najväčší úspech zožalo 3D puzzle s priloženým obrázkom - strúhanka a rohlík.
U nás to ešte na žiadnej svadbe nebolo, takže hostia boli najskôr trošku zaskočení, ale potom sa nemohli dočkať ďalšej ceny a zároveň si lepšie zapamätali kto je kto :D
Mali sme nachystané aj hélium a balóny, plno rekvizít na fotenie pre svadobčanov a podobne, ale tak nejak to všetko prebehlo brutálne rýchlo a ostali nedotknuté. Tento rok sa však nesie v znamení veľkých osláv: Svadba, 50tka mojej krstnej + mamy + svokry, segra čaká bábo (odsýpa jej posledný mesiac, ľudia :D), potom ešte 30tka moja + švagrova + niekoľko kamošov. Chceme si popri tom všetkom zabezpečiť vlastné hniezdo, aby sme nemuseli navždy ostať v cudzom/v podnájme a pokiaľ sa mi nepodarí zmeniť job, tak pôjdem snáď na materskú, prípadne zmením zamestnávateľa (max reálne).
Myslím, že príležitostí bude viac než dosť a postupne na ne môžem vyťahovať všetko, čo som nestihla na svadbe :D
Popri tom všetkom mám v pláne oprášiť moju začiatočnícku taliančinu alebo španielčinu (menej reálne) a vrhnúť sa na Photoshop a 3D-modelovanie, nech trošku pomôžem môjmu manželovi(vysoko pravdepodobné).
Takisto mám v pláne robiť viac DIY a zlepšiť kvalitu mojich fotiek tu na blogu. Čo sa týka pravidelnosti prispievania, bude to skôr spontánne ako pravidelné. Čo si budeme nahovárať - tento rok je poriadne akčný a nechcem sa z toho zblázniť :D
V budúcom príspevku sa môžte tešiť aj na nejaké to svadobné foto. Ešte čakáme na fotografa. Ak to nestihne, dám sem nejaké facebookové od kamošov, ktorí na svadbe fotili. To mi pripomína, že ani video ešte nemáme stiahnuté, hmmm. Idem to checknúť. Krásny zvyšok víkendu prajem ;)






















11 komentárov:

  1. Tie menovky sú nádherné, všetko si úžasne vymyslela ale pri tých cenách so tomboly som umierala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné!! ty jmenovky vypadají neskutečně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tesim sa, ze sa pacia aj bez maslicky alebo kvetinky ;)

      Odstrániť
  3. Krása-ta kytička je náááááádherná!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem Misi. :) neuveris, ale skoro nikto si ju na svadbe nevsimol :D

      Odstrániť
  4. Nádhera, oči mě přecházejí .)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow !! :) neviem čo na to povedať !! je to také všetko do detailov krásne vymyslené !! :) úžas :) skutočne nemám slov...wow !!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta tombolaa!! Aj ja chcem taku o dva mesiaceee!!! Mozeem?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne :D chod do toho, je to dvojita zabava :D

      zhrnula som tu, nech je to prehladnejsie ;)
      http://sunnysscrapworld.blogspot.com/2013/04/napady-na-svadobnu-tombolu.html

      Odstrániť
  7. no z tej tomboly zomieram,úplne sa smejem,veľmi dobrý nápad:)

    OdpovedaťOdstrániť