nedeľa 18. novembra 2012

RecyVeci z trička: brošňa a náušky & inšpiráce z webu

Určite máte tiež doma hromadu starých tričiek, ktoré už nie sú veľmi nositeľné, ale je vám ich ľúto vyhodiť. Pri dnešnom boome recyklovania a hand-made sa s nimi dá všeličo možné. Ak ich teda neobetujete na charitu, môžte si z nich spraviť bižu, iné tričko, tašku, vrecko, obal na mobil, návlečky na vankúš, oblečenie pre bábiky a všeličo iné. Na kurze v Potvore alebo doma z nich môžte vykúzliť maxi-brošňu:


alebo náušky:
Ako spraviť náhrdelník nájdete tu. Návlečky na vankúš a recy-šperky zas tu. Veeeeľa veľa nápadov nájdete na tejto stránke. Neverili by ste, ale aj obal na knihu si môžte vyrobiť z trička, ako aj také boa (väčšinou z peria, ale z trička to vypadá nositeľnejšie a menej šlapkoidne) a iné neuveriteľné veci. Ak vám učarovali šatky, šály a muff, tak najviac inšpirácie nájdete na tomto linku.
Pár inšpirácii nájdete aj sa sashe.sk.
Ktoré z nich vyskúšate? :)

7 komentárov:

  1. ty naušničky jsou zajímavý :)
    a polštářky takhle zdobené se mi hrozně líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kočky, pozrite si tie linky - je tam fakt strašne veľa tipov a návodov. nechcela som robiť kilometrový príspevok, aby som vás neunudila k smrti :)) postupne ich budem asi skúšať vyrobiť, ale tento víkend som trošku rozbitá, takže niečo nové kreatívne bude asi až budúci týždeň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to ano - clovek vie stravit cely den preklikavanim sa cez vsetky tie napady :)))

    OdpovedaťOdstrániť